Vacances d’estiu

28 juliol, 2014 per · Desactiva els comentaris
Secció: Escola, General 

vacances

Festa final de curs

23 juny, 2014 per · Desactiva els comentaris
Secció: Activitats, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Escola, Notícies 

El darrer dia de classes vam fer la festa de final de curs al Parc del Pinaret. Vam viure moments inoblidables!

Mireu les fotos:

 

Fotos del zoo

18 juny, 2014 per · Desactiva els comentaris
Secció: Activitats, Cicle Inicial, Cicle Superior, Educació Infantil, Escola, General, Notícies 

Finalment ja hem pogut publicar el nostre àlbum de fotos. Esperem que us agradi:

 

El Zoo de l’Ardèvol

17 juny, 2014 per · Desactiva els comentaris
Secció: Activitats, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Educació Infantil, Escola, General, Notícies 

El divendres, dia 13 de juny, vam organitzar un zoo a l’escola. Aquesta activitat l’emmarquem dins el nostre projecte de convivència i tenia per objectiu treballar entre els nostres alumnes valors com l’ajuda a l’altre, la solidaritat, el companyerisme, la tinença responsable d’animals, etc. Ens va servir per recaptar taps i ajudar l’Ana Navarro en la seva lluita contra la malaltia que pateix de fa uns anys.

Estem molt contents perquè la comunitat educativa de l’escola s’hi va abocar. També vam rebre el suport presencial de personalitats de Cambrils i del món educatiu i social. A més, la premsa local se’n va fer ressò:

diaritarragona

 

 

Gossos policia

12 juny, 2014 per · Desactiva els comentaris
Secció: Activitats, Escola, General, Notícies 

El dimecres, 11 de juny, van venir a l’escola uns agents de la Guàrdia civil, de la Comandància de Tarragona, especialistes en l’ensinistrament de gossos policia que ajuden en les tasques policials. Ens van fer unes demostracions de com els gossos poden arribar a ser útils per detectar substàncies i explosius. Els dos gossos eren impressionants i la feina que aquests agents fan amb ells, també. Tots els nens i les nenes de l’escola ens vam posar a la graderia i vam poder veure la demostració: primer en unes maletes i després en un cotxe.

Aquesta activitat està emmarcada dintre de la setmana en què treballem el projecte interdisciplinari relacionat amb el ZOO que farem el divendres, 13 de juny. Els animals agraden molt perquè són bons i poden ajudar a les persones.

Colònies de 6è

11 juny, 2014 per · Desactiva els comentaris
Secció: Cicle Superior, Escola, General, Notícies 

El alumnes de 6è vam anar el 4, 5 i 6 de juny de colònies al Collell, una casa situada a Sant Miquel de Campmajor, a la comarca del Pla de l’Estany. Durant tres dies vam realitzar activitats esportives i d’aventura; hípica, bicicleta, camp d’aventura, tir a l’arc, piscina…
També vam compartir moments inoblidables i vam posar en pràctica valors com la convivència, la tolerància, el respecte pels altres, el treball en equip…
Aquests dies plegats no els oblidarem mai, no només perquè ens ho hem passat molt bé, sinó també perquè han estat una de les darreres activitats que compartirem com a  alumnes de l’escola.

 

Pàgina següent »