Internet segura

30 octubre, 2014 per · Fes un comentari
Secció: Cicle Superior, General 

Dimarts 28 i dimecres 29 els Mossos d’esquadra ens van fer una xerrada als alumnes de 5è sobre la seguretat a Internet. Mitjançant un vídeo i un conte vam descobrir quines són les mesures de seguretat que hem de tenir en compte a l’hora de participar en xarxes socials.

La xerrada va ser molt interessant i vam aprendre que no hem de parlar amb desconeguts, que no hem de donar dades personals i que sempre hem de tapar amb un gomet o enganxina la webcam.

 

5è Sortida a la riera

29 octubre, 2014 per · Fes un comentari
Secció: Cicle Superior, Sortides 

Erosió, transport, sedimentació…són alguns dels conceptes que els alumnes de 5è vam treballar a la sortida del passat divendres 24 d’octubre. Vam anar fins a la riera d’Alforja (Cambrils) caminant i vam recollir còdols, un tipus de pedres erosionades, transportades i sedimentades per l’aigua.

Aquests còdols ens serviran també per a la gimcana que la comissió de convivència està preparant per al proper mes de desembre,  on participaran tots els alumnes de l’escola.

 

Consell de delegats del 17 d’octubre

23 octubre, 2014 per · Fes un comentari
Secció: Escola, General, Notícies 

El passat 17 d’abril vam fer la primera reunió del consell de delegats d’aquest curs. Vam recuperar els temes treballats el curs passat, en relació a les propostes que les diferents classes havien fet.

De totes elles, es va decidir de treballar en fer propostes per millorar el temps de l’esbarjo. Cada classe farà propostes i els delegats i delegades les portaran al Consell a la propera reunió del dia 28 de novembre.

 

Pa amb tomàquet

22 octubre, 2014 per · Fes un comentari
Secció: Cicle Mitjà, Escola 

Aquest curs, els nenes i nenes de 3r. són els encarregats de tenir cura de l’hort de l’escola. A l’hort encara hi havia tomàquets a les tomaqueres que es van plantar el curs passat.

Els hem aprofitat, a l’aula de ciències, per conèixer un dels berenars més saludables de la nostra cultura: el pa amb tomàquet.

Hem repassat quins són els ingredients necessaris i ens hem posat a preparar i a tastar un “boníssim” pa amb tomàquet.

 

5è a Tarraco

8 octubre, 2014 per · Desactiva els comentaris
Secció: Activitats, Cicle Superior, Sortides 

Els nens i les nenes de 5è vam gaudir de l’oportunitat d’explorar les arrels històriques de l’antiga Tarraco. En primer lloc visitàrem el Pont de les Ferreres, conegut com el Pont del Diable, on vam poder investigar de primera mà els mètodes de canalització i distribució de l’aigua, així com els elements de construcció que van fer servir els antics habitants de Tarragona. Després, ens vam posar els barrets d’exploradors/es per investigar la forma de vida dels romans a través de les restes dipositades i conservades al Museu Arqueològic Nacional de Tarragona.

 

Primeres activitats de P3

6 octubre, 2014 per · Desactiva els comentaris
Secció: Activitats, Educació Infantil, P3 

Els nens i les nenes de P3 estem aprenent moltes coses noves, fent un munt d’activitats diferents i ben divertides. Us presentem algunes fotografies d’aquestes noves experiències:

 

Pàgina següent »