Festa de la tardor a P3

21 novembre, 2014 per · Fes un comentari
Secció: Educació Infantil, Escola, Notícies, P3 

El dia 20 de novembre vam convidar els nens i les nenes de la Llar d’Infants a celebrar amb nosaltres la Festa de la Tardor. També van venir les famílies. Va ser una tarda molt especial, plena d’emocions. Vam cantar, ballar, riure, berenar… i gaudir!

 

Colònies P5

19 novembre, 2014 per · Fes un comentari
Secció: Educació Infantil, P5, Sortides 

Els dies 13 i 14 de novembre els nens i les nenes de P5 vam anar de colònies a la casa “La Marinada”. Vam fer una sortida amb el catamarà Dorimar tot veient l’arribada de les barques de pesca , ens va visitar l’avi Miquel , vam fer un joc de nit amb llanternes i també ens vam convertir en pirates per a poder trobar un tresor. Ens ho vam passar d’allò més bé.

 

 

 

XIX SETMANA DE LA CIÈNCIA

Del 14 al 23 de novembre se celebra la XIX Setmana de la Ciència que té com a objectiu fonamental despertar i potenciar l’interès dels més joves sobre els temes científics i tecnològics.

Els temes centrals de l’edició d’enguany són la cristal·lografia i la biotecnologia amb motiu de la celebració de: “L’any internacional de la cristal·lografia” i “L’any de la biotecnologia”.

 A l’escola ens centrarem en activitats referents a “Minerals, roques i paisatges geològics”.  Durant aquesta setmana s’organitzen arreu de Catalunya un conjunt d’activitats relacionades amb la ciència. Us animem a participar-hi.

Des de l’escola volem participar també en aquesta celebració amb l’organització d’algunes activitats a les aules i en la convocatòria del VI Concurs de fotografia científica.

Cartell Setmana de la ciència 14-15

Excursió a Cosmocaixa

13 novembre, 2014 per · Fes un comentari
Secció: Cicle Superior, Sortides 

El passat 29 d’octubre els alumnes de sisè vam visitar el museu Cosmocaixa a Barcelona. Ens va sorprendre la gran quantitat d’experiències i d’experiments que s’hi poden fer! Vam tenir la sort de fer un taller sobre el mimetisme dels animals al medi per tal de protegir-se que ens va permetre veure insectes pal i serps de ben a prop. Llàstima que el dia es fes tan curt. Us recomanem que si teniu l’oportunitat, hi aneu de visita!

 

Coral del Joan Ardèvol

10 novembre, 2014 per · Desactiva els comentaris
Secció: Cicle Mitjà, Cicle Superior, General, Notícies 

El passat 7 de novembre, la Coral Escola Joan Ardèvol ens vam fer la nostra primera foto de grup. Què macos sortim amb els nostres colors i el mocador!

Esperem que aviat us puguem oferir bons moments musicals.

Coral Joan Ardèvol 2014-2015

Coral Joan Ardèvol 2014-2015

P4 a la vora de la mar

7 novembre, 2014 per · Desactiva els comentaris
Secció: Educació Infantil, P4, Sortides 
El dia 28 d’octubre els nens i les nenes de P4 vam fer una excursió al port de Cambrils. Allí ens estava esperant l’Anton i amb ell vam construir torres de sorra que simulaven la Torre del Port. També vam visitar les Sirenes i ens va explicar que són unes escultures que recorden una tempesta molt forta que hi va haver a Cambrils fa molts anys. Va ser un matí molt divertit.

Pàgina següent »